Meld overlijden, 24 uur per dag bereikbaar: 040 226 01 58
15 oktober 2020

Het wensenboekje is vernieuwd.


Ons nieuwe wensenboekje is uit en gratis verkrijgbaar.

We beschikken al jaren over een wensenboekje. Met een wensenboekje kan men vooraf al eens nadenken over wat de wensen zijn rondom een afscheid. Het wensenboekje  kan hier een fijne leidraad in zijn en in het boekje kunnen persoonlijke wensen vastgelegd worden.

“Ik vroeg het wensenboekje aan om mijn vaders wensen met hem te kunnen bespreken. Maar het is zo’n mooi boekje dat ik ook meteen inspiratie kreeg om er zelf een in te vullen.”

Wij hebben het wensenboekje vernieuwd. Het is een prachtige brochure geworden met inspirerende afbeeldingen, informatieve teksten en voldoende ruimte voor het invullen van je wensen rondom een afscheid. Er is onder andere meer te lezen over wat Rouwcentrum Fiddelaers biedt, over natuurbegraafplaatsen en thanatopraxie.
We wilden meer dan alleen een invulboekje. Het moest een mooie brochure worden die een warme sfeer uitstraalt en een praatstuk kan zijn om wensen rondom een afscheid bespreekbaar te maken met je naasten.
In de maanden oktober en november is het boekje elke werkdag tussen 9 en 10 uur gratis op te halen in Rouwcentrum Fiddelaers, Spoorlaan 9c te Heeze.
We staan je dan ook graag te woord bij eventuele vragen of wanneer je hulp nodig hebt bij het invullen. Het wensenboekje kan ook opgestuurd worden, als dat prettiger is. In dat geval kun je het boekje aanvragen via www.fiddelaers.nl/wensenboekje.

Ga terug
U kunt Uitvaartbureau Jan Fiddelaers dag en nacht bellen en afspreken wanneer de komst van de uitvaartbegeleider gewenst is.