Meld overlijden, 24 uur per dag bereikbaar: 040 226 01 58

Uitvaartbureau Jan Fiddelaers

Uitvaartbureau Jan Fiddelaers is in 1993 opgericht door Jan Fiddelaers. Hij begon zonder rouwcentrum en met kantoor aan huis. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde naam in Heeze-Leende en omgeving. Rouwcentrum Fiddelaers aan de Spoorlaan in Heeze voldoet aan de wensen van nabestaanden. Er kan op afspraak of 24 uur per dag een bezoek worden gebracht aan de overledene, er is een aula waar intieme tot grote afscheidsdiensten en avondvieringen gehouden kunnen worden. De aula wordt tevens gebruikt voor condoleances en koffietafels.

Op de eerste verdieping houden Uitvaartbureau Jan Fiddelaers, In de Wolken en Expertisecentrum Omgaan met Verlies kantoor. De uitvaartbegeleiders Renske, Daniëlle en Yvonne zetten zich dagelijks in om uitvaarten tot in de puntjes te regelen.

De familie heeft te maken met één uitvaartbegeleider als contactpersoon maar achter de schermen ondersteunen de uitvaartbegeleiders en ondersteuners elkaar waar nodig.

De ondersteuners Debby, Margriet en Hank dragen zorg voor het overbrengen en verzorgen van een overledene, ze begeleiden rouwbezoeken en ondersteunen bij uitvaarten.

Een gastvrouw of gastheer is het aanspreekpunt bij uitvaartdiensten en koffietafels. Zij wijzen mensen de weg en bieden hulp aan waar nodig. Ook kunnen zij de kist begeleiden op de locatie van de uitvaart.


Contactformulier

*
*
*
*
*
*
*

U kunt Uitvaartbureau Jan Fiddelaers dag en nacht bellen en afspreken wanneer de komst van de uitvaartbegeleider gewenst is.