19 juni 2017

Wat wil ik wel en wat wil ik niet? Wensen bij een uitvaart.

Op dinsdag 27 juni bent u in gedenkwinkel ‘Fiddelaers; bedenken, gedenken, herdenken’ welkom op een informatieavond over wat er komt kijken bij het regelen van een uitvaart. Het is goed om als gezinsleden van elkaar te weten wat je zou willen als er iets met je zou gebeuren. Zoals je vooraf nadenkt of je wel of geen donor wilt zijn, kun je ook met elkaar bespreken of je bijvoorbeeld begraven of gecremeerd wilt worden. Wellicht weet je ook op welke locatie je een afscheid zou willen. En het is ook belangrijk om te laten weten wat je absoluut niet wilt.

Uitvaartbegeleidster Daniëlle Bosmans – van Bree uit Valkenswaard neemt je, samen met het gezicht van de gedenkwinkel Leonne Wilbers – van Gompel, mee in het proces rondom een uitvaart. Welke informatie heeft een uitvaartbegeleider nodig? Wat kan er allemaal? Welke regels gelden er? Hoe zou je al dingen vast kunnen leggen? Als er plotseling iets met je zou gebeuren is het fijn als je naasten weten wat te doen en welke wensen je hebt.

Deze avond is voor een kleine groep mensen toegankelijk. Aan deelname van deze avond zitten geen kosten verbonden. We vragen je wel om je op te geven via info@fiddelaers.nl of 040-2040141. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar en de informatieavond begint om 19.30 uur. Fiddelaers; bedenken, gedenken, herdenken, Eindhovenseweg 12a in Valkenswaard.

Ga terug
U kunt Uitvaartbureau Jan Fiddelaers dag en nacht bellen en afspreken wanneer de komst van de uitvaartbegeleider gewenst is.