De gezichten van Uitvaartbureau Jan Fiddelaers

Jan Fiddelaers (1951) was bijna twintig jaar verpleegkundige toen hij in 1993 zijn eigen uitvaartonderneming startte. Hij is getrouwd met Riet en ze hebben twee dochters. Als eerste in de regio maakte hij gebruik van vrouwelijke dragers. Door de geboden kwaliteit en de tevredenheid van de families die hun overledene aan hem toevertrouwden, groeide het aantal uitvaarten snel.

Renske

Renske Fiddelaers is een dochter van Jan en Riet Fiddelaers. Zij is sinds 2004 werkzaam in het bedrijf en is ondertussen mede-eigenaar. Renske regelt veel achter de schermen en begeleidt zelfstandig uitvaarten. Ook zij is in het bezit van het diploma uitvaartbegeleiding.

Anno

Anno Braakhuis is sinds januari 2011 werkzaam als uitvaartbegeleider bij Uitvaartbureau Jan Fiddelaers. Hij heeft hiervoor al enkele jaren als uitvaartbegeleider bij een andere uitvaartonderneming gewerkt. Anno heeft de opleiding tot gediplomeerd uitvaartbegeleider afgerond en de basistraining 'Gedeeld verdriet kinderen' gevolgd bij Land van Rouw.

Daniëlle

Daniëlle Bosmans - van Bree werkt sinds mei 2012 bij Uitvaartbureau Jan Fiddelaers. Ze heeft in 2013 haar diploma Uitvaartverzorger behaald. Tevens heeft ze de basistraining 'Gedeeld verdriet' gevolgd bij Land van Rouw. Ze begeleidt zelfstandig families en gaat uitvaarten voor.

Hanneke

Hanneke Fiddelaers is de oudste dochter van Jan en Riet Fiddelaers. Zij is sinds 2009 volledig ingestapt. Voorheen was ze alleen zijdelings betrokken. Nu is ze mede-eigenaar. Hanneke verzorgt de financiële administratie. Tevens draagt zij zorg voor de koffietafels in Rouwcentrum Fiddelaers.

Gastvrouwen

Daarnaast hebben we een team draagsters. Met de term draagsters doen wij ons vrouwelijk personeel eigenlijk tekort. Zij doen meer dan alleen het begeleiden van de kist. Zij stellen zich op als gastvrouw, zorgen dat alles in de kerk of aula er keurig uitziet, beantwoorden de vragen van mensen die naar de dienst komen en vangen zonodig mensen op.

Gastvrouwen bij een koffietafel

Zij dragen ook zorg voor de verzorging van de koffietafel of condoleance. Ze bereiden het voor, zorgen er tijdens het bijeenzijn voor dat niemand iets tekort komt en laten alles spik en span achter.

U kunt Uitvaartbureau Jan Fiddelaers dag en nacht bellen en afspreken wanneer de komst van de uitvaartbegeleider gewenst is.