Meld overlijden, 24 uur per dag bereikbaar: 040 226 01 58

Wensenboekje

Een wensenboekje is een boekje waarin de wensen rondom een afscheid in beschreven kunnen worden. We hebben al jaren een wensenboekje welke gratis verkrijgbaar is. Het wensenboekje is nu vernieuwd. Het is een prachtige brochure geworden met nog steeds veel ruimte om wensen in te vullen. Daarnaast staat er ondersteunende informatie in over bijvoorbeeld wat Rouwcentrum Fiddelaers biedt, over natuurbegraafplaatsen en thanatopraxie

Met dit boekje willen we je op weg helpen om allereerst het gesprek over wensen rondom de uitvaart met elkaar aan te gaan. Als je vindt dat nabestaanden zelf mogen beslissen over bepaalde zaken, kun je die vragen open laten. Het is aan jou of je alles tot in details geregeld wilt hebben of alleen in grote lijnen wilt aangeven wat je wensen zijn.

Bij vragen of onduidelijkheden kun je te alle tijden contact met ons opnemen. Als je het fijn vindt om een en ander vooraf te bespreken kun je altijd bellen voor een afspraak. Dan kunnen we je persoonlijk uitleg geven en ingaan op jouw vragen.

Elke donderdag is er een inloopspreekuur van 9.00 tot 12.00 uur in Rouwcentrum Fiddelaers, dan kun je binnenlopen om een wensenboekje af te halen. Daarnaast kan een wensenboekje ook online aangevraagd worden: www.fiddelaers.nl/wensenboekjeaanvragen.

U kunt Uitvaartbureau Jan Fiddelaers dag en nacht bellen en afspreken wanneer de komst van de uitvaartbegeleider gewenst is.