Meld overlijden, 24 uur per dag bereikbaar: 040 226 01 58

Informatie vooraf

We merken steeds vaker dat mensen de behoefte hebben om vooraf met een uitvaartbegeleider te praten over wat er mogelijk is bij een uitvaart en om wensen vast te leggen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij een uitvaart? Bij een dergelijk gesprek, wat wij een voorgesprek noemen, kan de uitvaartbegeleider een kostenindicatie geven van een uitvaart met uw persoonlijke keuzes. Een voorgesprek is vrijblijvend en kosteloos. Het kan plaatsvinden op een dag en tijd wat u schikt, dus ook in de avonden of in het weekend.

Wilt u zich alvast oriënteren zonder hulp van een uitvaartbegeleider? U kunt middels ' Ik leg mijn wensen vast ' op deze website uw wensen invullen en inspiratie opdoen.

Persoonlijk contact is tevens elke donderdag mogelijk van 10.00 tot 12.00 uur tijdens de inloopochtend in Rouwcentrum Fiddelaers. De koffie en thee staat klaar en er is iemand aanwezig die u te woord kan staan.

U kunt Uitvaartbureau Jan Fiddelaers dag en nacht bellen en afspreken wanneer de komst van de uitvaartbegeleider gewenst is.