Meld overlijden, 24 uur per dag bereikbaar: 040 226 01 58

Opname

Tijdens de uitvaart gebeurt er zoveel dat je niet alles kunt zien en vasthouden. Voor veel mensen is het dan ook prettig om achteraf nog eens foto's te zien of een dvd. Dit kan geregeld worden binnen de familie of met behulp van kennissen maar er zijn ook bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn.

Zeker wanneer kinderen betrokken zijn, is dit prettig. Soms stellen ze na jaren vragen omdat ze piekeren over iets dat toen gebeurd is. Het is dan fijn om samen terug te kijken.

Voor kinderen is het helemaal zo dat ze zoveel indrukken krijgen tijdens de uitvaart (volwassenen die huilen!) dat ze heel veel niet zien en onthouden. Vooral een dvd is dan prettig om ook na jaren nog eens uit de kast te kunnen halen.

Het is tegenwoordig ook mogelijk om de uitvaartdienst via internet uit te zenden zodat ook nabestaanden die ver weg wonen er enigszins bij kunnen zijn. Er zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in het verstrekken van deze dienst, zoals Spirilijn.

U kunt Uitvaartbureau Jan Fiddelaers dag en nacht bellen en afspreken wanneer de komst van de uitvaartbegeleider gewenst is.