Meld overlijden, 24 uur per dag bereikbaar: 040 226 01 58

De gezichten van Uitvaartbureau Jan Fiddelaers

Renske Fiddelaers is een dochter van Jan en Riet Fiddelaers. Zij is sinds 2004 werkzaam in het bedrijf en is ondertussen directeur van Uitvaartbureau Jan Fiddelaers. Renske regelt veel achter de schermen en begeleidt zelfstandig uitvaarten. Zij is in het bezit van het diploma uitvaartbegeleiding, is geregistreerd uitvaartverzorger en heeft diverse cursussen gevolgd zoals Verhalen bij afscheid, verzorging van overledenen, Photoshop en Indesign.

Daniëlle Bosmans - van Bree werkt sinds mei 2012 bij Uitvaartbureau Jan Fiddelaers. Ze heeft in 2013 haar diploma Uitvaartverzorger behaald en is geregistreerd uitvaartverzorger. Tevens heeft ze de basistraining 'Gedeeld verdriet', Verzorging van overledenen, Verhalen bij afscheid en de training Dementievriendelijke Uitvaartzorg gevolgd. Ze begeleidt zelfstandig families en gaat uitvaarten voor.

Yvonne Manders - van Oort is sinds 2017 werkzaam als uitvaartbegeleidster bij de uitvaartonderneming. Zij heeft haar vakdiploma uitvaartverzorger, is geregistreerd uitvaartverzorger bij de NAVU en heeft diverse cursussen gevolgd zoals Verhalen bij afscheid en verzorging van overledenen. 

Debby Klap-Engelen is in 2018 begonnen bij Uitvaartbureau Jan Fiddelaers. Zij verricht kantoorwerkzaamheden, is expert op het gebied van verzorging en opbaring, rijdt de rouwauto, maakt rouwdrukwerk etc. Debby is een echt manusje van alles. Ze heeft diverse cursussen over het verzorgen van overledenen gevolgd en de cursus make-up aanbrengen met airbrush. 

Margriet Erkelens is in 2020 toegevoegd aan ons team. Margriet is inzetbaar tijdens uitvaarten, koffietafels en condoleances, rouwbezoeken en verzorgen en opbaren van overledenen. 

Hank Rijpsma is sinds februari 2022 werkzaam bij Uitvaartbureau Jan Fiddelaers. Hank is DTP-er en zijn hoofdtaak is dat hij het rouwdrukwerk ontwerpt en maakt. Daarnaast ondersteunt hij bij verzorgingen, overbrengingen, opbaringen, rijdt hij de rouwauto en verzorgt hij rouwbezoeken. 

Birgit van den Nieuwenhuijzen is sinds februari 2022 werkzaam als operationeel manager. Ze houdt zich bezig met alles op het gebied van HR.

Daarnaast hebben we een team van ondersteunend personeel. Zij stellen zich op als gastvrouw of gastheer, zorgen dat alles in de kerk of aula er keurig uitziet, beantwoorden de vragen van mensen die naar de dienst komen en vangen zo nodig mensen op.

Zij dragen ook zorg voor de verzorging van de koffietafel of condoleance. Ze bereiden het voor, zorgen er tijdens het bijeenzijn voor dat niemand iets tekort komt en laten alles spik en span achter.

Jan Fiddelaers (1951) was bijna twintig jaar verpleegkundige toen hij in 1993 zijn eigen uitvaartonderneming startte. Hij is getrouwd met Riet en ze hebben twee dochters. Als eerste in de regio maakte hij gebruik van vrouwelijke dragers. Door de geboden kwaliteit en de tevredenheid van de families die hun overledene aan hem toevertrouwden, groeide het aantal uitvaarten snel. Ondertussen geniet Jan van zijn pensioen maar is hij ook nog veel achter de schermen actief voor de uitvaartonderneming. 
Hanneke Fiddelaers is de oudste dochter van Jan en Riet Fiddelaers. Ze is mede-eigenaar van Uitvaartbureau Jan Fiddelaers en directeur van In de Wolken en Expertisecentrum Omgaan met Verlies. 
U kunt Uitvaartbureau Jan Fiddelaers dag en nacht bellen en afspreken wanneer de komst van de uitvaartbegeleider gewenst is.