Meld overlijden, 24 uur per dag bereikbaar: 040 226 01 58

De gezichten van Uitvaartbureau Jan Fiddelaers

Renske Fiddelaers is een dochter van Jan en Riet Fiddelaers. Zij is sinds 2004 werkzaam in het bedrijf en is ondertussen directeur van Uitvaartbureau Jan Fiddelaers. Renske regelt veel achter de schermen en begeleidt zelfstandig uitvaarten. Zij is in het bezit van het diploma uitvaartbegeleiding, is geregistreerd uitvaartverzorger en heeft diverse cursussen gevolgd zoals Verhalen bij afscheid, verzorging van overledenen, Photoshop en Indesign.

Anno Braakhuis is sinds januari 2011 werkzaam als uitvaartbegeleider bij Uitvaartbureau Jan Fiddelaers. Hij heeft hiervoor al enkele jaren als uitvaartbegeleider bij een andere uitvaartonderneming gewerkt. Anno heeft de opleiding tot gediplomeerd uitvaartbegeleider afgerond en is geregistreerd uitvaartverzorger. Hij heeft onder andere de basistraining 'Gedeeld verdriet kinderen', Verhalen bij afscheid en verzorging van overledenen gevolgd. Hij is zeer bedreven in Photoshop en Indesign.

Daniëlle Bosmans - van Bree werkt sinds mei 2012 bij Uitvaartbureau Jan Fiddelaers. Ze heeft in 2013 haar diploma Uitvaartverzorger behaald en is geregistreerd uitvaartverzorger. Tevens heeft ze de basistraining 'Gedeeld verdriet', Verzorging van overledenen, Verhalen bij afscheid en de training Dementievriendelijke Uitvaartzorg gevolgd. Ze begeleidt zelfstandig families en gaat uitvaarten voor.

Yvonne Manders - van Oort is sinds 2017 werkzaam als uitvaartbegeleidster bij de uitvaartonderneming. Zij heeft haar vakdiploma uitvaartverzorger, is geregistreerd uitvaartverzorger bij de NAVU en heeft diverse cursussen gevolgd zoals Verhalen bij afscheid en verzorging van overledenen. 
Hanneke Fiddelaers is de oudste dochter van Jan en Riet Fiddelaers. Ze is mede-eigenaar van Uitvaartbureau Jan Fiddelaers en directeur van In de Wolken en Expertisecentrum Omgaan met Verlies. 
Jan Fiddelaers (1951) was bijna twintig jaar verpleegkundige toen hij in 1993 zijn eigen uitvaartonderneming startte. Hij is getrouwd met Riet en ze hebben twee dochters. Als eerste in de regio maakte hij gebruik van vrouwelijke dragers. Door de geboden kwaliteit en de tevredenheid van de families die hun overledene aan hem toevertrouwden, groeide het aantal uitvaarten snel. Ondertussen geniet Jan van zijn pensioen maar is hij ook nog veel achter de schermen actief voor de uitvaartonderneming. 

Daarnaast hebben we een team draagsters. Met de term draagsters doen wij ons vrouwelijk personeel eigenlijk tekort. Zij doen meer dan alleen het begeleiden van de kist. Zij stellen zich op als gastvrouw, zorgen dat alles in de kerk of aula er keurig uitziet, beantwoorden de vragen van mensen die naar de dienst komen en vangen zo nodig mensen op.

Zij dragen ook zorg voor de verzorging van de koffietafel of condoleance. Ze bereiden het voor, zorgen er tijdens het bijeenzijn voor dat niemand iets tekort komt en laten alles spik en span achter.

U kunt Uitvaartbureau Jan Fiddelaers dag en nacht bellen en afspreken wanneer de komst van de uitvaartbegeleider gewenst is.