Meld overlijden, 24 uur per dag bereikbaar: 040 226 01 58
16 oktober 2023

Vacature UITVAARTBEGELEID(ST)ER (20 uur)

Uitvaartbureau Jan Fiddelaers in Heeze heeft de afgelopen 30 jaar een uitstekende naam opgebouwd in de wijde regio. Een dynamische onderneming waarin een diversiteit aan ervaring gebundeld is. Renske Fiddelaers en haar team staan garant voor een eigentijdse, persoonlijke aanpak gecombineerd met betrouwbaarheid en aandacht. In Heeze ligt Rouwcentrum Fiddelaers. Het is mogelijk om hier een rouwbezoek, afscheidsdienst, condoleance of koffietafel te organiseren. Eigen rouwvervoer en een professionele grafische afdeling maken de perfecte serviceverlening van Uitvaartbureau Jan Fiddelaers compleet.

UITVAARTBEGELEID(ST)ER (20 uur)

DIE HET TEAM VAN UITVAARTBUREAU JAN FIDDELAERS IN HEEZE KOMT VERSTERKEN

Als uitvaartbegeleid(st)er begeleid je, na een gedegen inwerkperiode, nabestaanden met het organiseren van het afscheid en uitvaart die past bij het leven. De verantwoordelijkheid om dit afscheid naar wens te laten verlopen is bij jou in vertrouwde handen. Uiteraard werk je hierbij nauw samen met een enthousiast en betrokken team van collega’s die altijd voor elkaar klaar staan. Samen maken we bij Fiddelaers het verschil!

Je gaat met nabestaanden in gesprek over de wensen die er zijn rondom het afscheid. Je organiseert, faciliteert, ontzorgt en betrekt met name ook kinderen en jongeren bij het afscheid. Je legt de locatie vast, verzorgt het rouwdrukwerk, spreekt rouwbezoeken af en schrijft desgewenst de teksten voor de afscheidsdienst. Je gaat voor op de dag van het afscheid en spreekt regelmatig in het openbaar. Enkele weken na het afscheid maak je een afspraak met de nabestaanden voor een nagesprek. Ook zijn er werkzaamheden op kantoor die we onderling verdelen en je helpt collega’s met de uitvaarten die zij organiseren.

De voorkeur gaat uit naar representatieve kandidaten met organisatietalent en die hands on zijn. Je bent een echte teamplayer, empathisch, professioneel en stressbestendig. Je hebt bij voorkeur ervaring in de uitvaartbranche en/of je hebt een relevante vooropleiding en woont in een straal van ± 20 kilometer rond Heeze. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en bent in het bezit van auto en rijbewijs.

Uiteraard heeft Uitvaartbureau Jan Fiddelaers je ook veel te bieden: een zelfstandige en uitdagende functie bij een dynamisch organisatie die écht het verschil maakt. Een informele werksfeer en een grote onderlinge betrokkenheid. Interessante studie- en doorgroeimogelijkheden, flexibele werktijden en uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Uitvaartbranche. 

Reageren kan door een mail te sturen naar vacature@fiddelaers.nl

Als je meer informatie wil, bel dan naar 040-2260158 en vraag naar Renske of Birgit.

Ga terug
U kunt Uitvaartbureau Jan Fiddelaers dag en nacht bellen en afspreken wanneer de komst van de uitvaartbegeleider gewenst is.